Оголошено фіналістів Глобальної відзнаки біогазової індустрії всесвітнього конкурсу біогазових технологій “AD&Biogas Industry Award 2022”. Біогазовий комплекс компанії МХП визнано одним із найкращих у світі у категорії «AD Circular Solution»! Вітаємо і неймовірно пишаємося досягненнями компанії!

МХП

Чому МХП?

  • Компанія МХП успішно реалізовує модель циркулярної економіки, яка відповідає найкращим практикам світу, яку підтримують глобальні інституції, зокрема Всесвітня біогазова асоціація.
  • Компанія не тільки скорочує викиди парникових газів, замінює імпортний газ і добрива, відновлює родючість ґрунтів, а й працює над новими інноваційними рішеннями для зміцнення енергетичної та продовольчої безпеки, навіть у воєнних умовах.
  • В основі циркулярної економіки МХП — біогазові технології. Навіть в умовах війни не припиняється ефективне перетворення відходів виробництва у відновлювану електроенергію, «зелене» тепло та «чисті» органічні добрива.
  • Бізнес та економіка, що побудовані за циркулярною моделлю, можуть бути повністю незалежними.

Найінноваційніші біогазові технології та проєкти світу, а також ключові лідери галузі будуть нагороджені під час головної події у галузі «The World Biogas Summit», що відбудеться цього літа у Великобританії. Всесвітня біогазова асоціація разом із партнерами є організатором заходу.

Ми з України і пишаємося цим неймовірно, бо саме у нас реалізовуються такі масштабні, прогресивні проєкти майбутнього!