Готується проведення вже другого міжнародного віртуального заходу метчмейкінгу «Надання ЦІННОСТІ АГРОБІОМАСІ». Цей захід дасть можливість учасникам, зацікавленим у розумному використанні побічної продукції та залишків сільського господарства і харчової промисловості, започаткувати різнопланову співпрацю в даній сфері (дослідження, обмін знаннями, купівля-продаж агробіомаси).

  • Вебінар: 27 жовтня 2021 р.
  • Захід метчмейкінгу (перемовини): 3-4 листопада 2021 р.

Фокус метчмейкінгу – на всіх вигідних варіантах використання агробіомаси та побічної продукції харчової промисловості у біоекономіці замкненого циклу. Дізнайтеся більше за посиланням.

Реєстрація на події:

Вебінар відбудеться

27 жовтня з 11:00 до 13:00 CET (за центральноєвропейським часом)

Буде розглянуто реальні приклади розумного використання різних видів агробіомаси для виробництва енергії або різноманітної біопродукції – продемонстровано як компанії зі всіх регіонів Європи надають цінність агробіомасі. Ознайомитись з програмою вебінару можна за посиланням.

Захід метчмейкінгу (онлайн)

3-4 листопада, з 10:00 до 16:00 CET (за центральноєвропейським часом)

Сесії метчмейкінгу (перемовин) буду проводитися протягом двох днів для встановлення нових контактів між різними компаніями та організаціями (дослідники, консультанти, покупці та постачальники біомаси та ін.) з усіх частин світу. Захід метчмейкінгу організовується у співпраці з Європейською мережею підприємств (Enterprise Europe Network). Реєстрація за посиланням.

Не пропустіть цю унікальну можливість отримати нові знання, налагодити нові ділові контакти, зустрітися з потенційними партнерами, клієнтами або постачальниками технологій. Зареєструйтесь зараз!


Проєкт AgroBioHeat отримав фінансування від Програми досліджень та інновацій ЄС Горизонт 2020 за грантовою угодою No 18369