Запрошуємо взяти участь в онлайн-заході «Використання альтернативних видів палива в авіаційному та водному транспорті»!

Дата: 22 листопада 2022 року
Час: 10:00-12:30

Мова: українська
Платформа: Cisco Webex

Для участі у події необхідно зареєструватися. Реєстрація за цим посиланням: https://forms.gle/xZadFjqhqzMTyZiC9. Усі зареєстровані учасники отримають посилання для під’єднання до онлайн-семінару напередодні події.

Використання альтернативних видів палива в авіаційному та водному транспорті

Вебінар проводиться громадською організацією «Агентство з відновлюваної енергетики» і громадською спілкою «Біоенергетична асоціація України» в рамках виконання проєкту «Техніко-економічне обґрунтування використання альтернативних видів палива в авіаційному та водному транспорті», за підтримки ПРООН у межах проєкту EU4Сlimate.

Метою проведення вебінару для представників профільних міністерств, відомств та бізнес-асоціацій є підвищення їх обізнаності щодо можливостей використання альтернативних видів палива в авіаційному та водному транспорті, а також представлення початкових рекомендацій для удосконалення українського законодавства в цих сферах. 

У програмі: 

  • Привітання учасників, презентація проєкту EU4Сlimate;
  • Вступне слово, презентації від представників Мінінфраструктури, Міненерго, Мінагрополітики, Держенергоефективності;
  • Порівняльний аналіз альтернативних палив в авіації;
  • Порівняльний аналіз альтернативних палив в водному транспорті;
  • Проєкт рекомендацій з удосконалення законодавства для розвитку використання альтернативних видів палива в авіаційному та водному транспорті України;
  • Перспективи виробництва та використання альтернативних видів палива в авіаційному та водному транспорті в Україні;
  • Запитання та обговорення.

Завантажити програму заходу


Про проєкт

Проєкт EU4Climate допомагає урядам шести країн Східного партнерства ЄС – Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Грузії, Республіки Молдова та України – впроваджувати заходи проти зміни клімату. Він підтримує країни в удосконаленні кліматичної політики та законодавства, які сприяють їх розвитку з низьким рівнем викидів і стійкості до зміни клімату, а також їхні зобов’язання щодо Паризької угоди про зміну клімату. Головною метою проєкту є обмеження впливу зміни клімату на життя громадян та підвищення стійкості населення до таких змін. EU4Climate фінансується Європейським Союзом (ЄС) і виконується Програмою розвитку ООН (ПРООН).