• Дата: 13 січня 2023 року
  • Час: 15:00-16:30 (за Києвом)
  • Мова: українська, російська
  • Платформа: Cisco Webex

Експерт — Олександр Маліцький — віцепрезидент Української асоціації промислових біотехнологій, засновник і CEO компанії IntegraFerm EU (Австрія). Має десятки реалізованих проєктів у сферах будівництва та реконструкції заводів, створенні спільних виробництв, АСУ ТП у галузі енергетики, впровадження ERP-систем.

Для участі у події необхідно зареєструватися. Реєстрація за цим посиланням: https://forms.gle/Z7WnRFdLjNfaGCFE8. Усі зареєстровані учасники отримають посилання для під’єднання до онлайн-семінару напередодні події.

Біоенергетика і промислові біотехнології

Теми, які ми обговорюватимемо

  1. Поняття «промислові біотехнології», основні процеси та продуктова лінійка.
  2. Взаємозв’язок біоенергетики із промисловими біотехнологіями.
  3. Перспективи паливного етанолу України.
  4. Приклад рішення енергозабезпечення заводу біопереробки агрокультур з використанням біоенергетики на вторинних продуктах виробництва.

Досвід експерта

За освітою інженер-механік, закінчив Томський політехнічний інститут. Також здобув додатково освіту у галузі фінансового менеджменту, управління кадрами у Відкритому університеті (Великобританя).

У радянський період (1981 – 1992) працював на підприємстві оборонного комплексу СРСР, що спеціалізувалося на виробництві компонентів систем управління ракетно-космічної техніки.

З 1992 по 2002 роки  — керівник служби маркетингу та продажів компанії “Метран” (росія). Один із засновників компанії. Брав активну участь у розробці, налагодженні виробництва та реалізації базового комплексу засобів автоматизації технологічних процесів “Метран”.

З 2002 по 2012 роки займався в Україні інвестиційною діяльністю, реалізацією низки виробничих та маркетингових проєктів.

З 2012 року постійно мешкає в Австрії. У 2015-2017 роках пройшов перепідготовку в європейських компаніях за напрямами: маркетинг та продажі, організація виробництва, промислові біотехнології.

Із 2018 року активно займається в Україні проєктами глибокої переробки зернових.

У 2019 року засновнував та наразі керує компанією IntegraFerm EU (Австрія). 

З вересня 2022 року – віце-президент Української асоціації промислових біотехнологій (на громадських засадах).


Долучайтеся! Буде цікаво!