Запрошуємо взяти участь в онлайн-заході «Програма управління знаннями сектору біоенергетики в Україні: ключ до сталого розвитку»!

Дата: 5 квітня 2023 року
Час: 10:00-11:30

Мова: українська
Платформа: Cisco Webex

Для участі у події необхідно зареєструватися. Реєстрація за цим посиланням: https://forms.gle/3GUxQGcqmvwka12r7. Усі зареєстровані учасники отримають посилання для під’єднання до онлайн-семінару напередодні події.

Інновації в ланцюжку доданої вартості сталої біоенергетики – Програма управління знаннями

У квітні 2023 року Науково-технічний центр «Біомаса» за фінансової підтримки ЄБРР розпочинає реалізацію проєкту «Інновації в ланцюжку доданої вартості сталої біоенергетики – Програма управління знаннями».

Головна мета проєкту – покращити доступ українських компаній, університетів біоенергетичного сектору до сучасних знань, практичного передового досвіду та інновацій.

У межах реалізації проєкту передбачено створення комплексної Програми управління знаннями у сфері біоенергетики починаючи від етапу підготовки молодих фахівців до підвищення кваліфікації досвідчених менеджерів. 

Проєкт, розрахований на 18 місяців, спрямований на менеджерів та адміністративний персонал біоенергетичного бізнесу; інженерів і техніків з будівництва та експлуатації біоенергетичних установок; студентів університетів, які вивчають відновлювані джерела енергії (ВДЕ); викладачів, що висвітлюють питання біоенергетики у закладах вищої освіти.

У програмі:

  • Привітання учасників;
  • Представлення проєкту «Інновації в ланцюжку доданої вартості сталої біоенергетики – Програма управління знаннями» (Представник ЗВО: роль та місце у програмі. Переваги участі; Представник бізнесу:  роль та місце у програмі. Переваги участі);
  • Діалог із учасниками.

Завантажити програму заходу