Запрошуємо на нову UABIO Friday — дискусію “Заготівля рослинних решток для енергетичного використання” із науковцем та експертом Біоенергетичної асоціації України Семеном Драгнєвим.

  • Дата: 7 квітня 2023 року
  • Час: 15:00-16:30 (за Києвом)
  • Мова: українська
  • Платформа: Cisco Webex

Експерт — Семен Драгнєв  — старший науковий співробітник Інституту технічної теплофізики НАНУ, старший консультант НТЦ “Біомаса”, експерт UABIO.

Для участі у події необхідно зареєструватися. Реєстрація за цим посиланням: https://forms.gle/Vp8P1eqXq6Kdvij18. Усі зареєстровані учасники отримають посилання для під’єднання до онлайн-семінару напередодні події.

Семен Драгнєв: Заготівля рослинних решток для енергетичного використання

Базові теми для дискусії

  1. Характеристики рослинних решток.
  2. Сучасні технології та обладнання для збирання рослинних решток.
  3. Логістика рослинних решток.

Досвід експерта

Фахівець здобув освіту у Національному університеті біоресурсів і природокористування України за спеціальністю “Механізація сільського господарства” (інженер-механік). Семен Драгнєв є кандидатом технічних наук (машини і засоби механізації сільськогосподарського виробництва). Має понад 18 років досвіду роботи в наукових та комерційних організаціях. Консультує щодо процесів збору, логістики та енергетичного використання аграрної біомаси; виробництва біодизелю.

Завантажити програму заходу


Онлайн-семінари UABIO Fridays відбуваються за підтримки Проєкту USAID «Економічна підтримка України».

Долучайтеся до плідної дискусії з науковцем і практиком!