Запрошуємо на нову UABIO Friday з міжнародною експерткою — Генеральною секретаркою Європейської біогазової Асоціації Джулією Канчіан, яка виступить із темою “Виробництво і перспективи біометану в ЄС”. 

  • Дата: 2 червня 2023 року
  • Час: 15:00-16:30 (за Києвом)
  • Робочі мови: українська та англійська. Буде доступний синхронний переклад
  • Платформа: Cisco Webex

Варто зазначити, що онлайн-семінари UABIO Fridays відбуваються за підтримки Проєкту USAID «Економічна підтримка України».

Експертка — Джулія Канчіан — Генеральна секретарка Європейської біогазової асоціації (EBA). До приєднання до команди EBA у 2022 році Джулія очолювала напрям стратегічної адвокації у Європейській біоенергетичні асоціації (Bioenergy Europe), координувала звітність та організацію кількох робочих груп.

Експертка розуміється на формуванні та запровадженні сталих підходів, енергетичних питаннях і трансформації транспортного сектору, а також співпрацювала з Європейськими торговельними асоціаціями у секторах біодизеля, кольорових металів та гідроенергетики в Брюсселі.

Джулія має ступінь магістра міжнародних відносин Римського університету та ступінь магістра європейських справ Вільного університету Брюсселя.

Для участі у події необхідно зареєструватися. Реєстрація за цим посиланням: https://forms.gle/azPgwbBaNPVSxVe3A. Усі зареєстровані учасники отримають посилання для під’єднання до онлайн-семінару напередодні події.

Джулія Канчіан: Виробництво і перспективи біометану в ЄС

У програмі

  • Презентація Джулії Канчіан (до 30 хвилин);
  • Дискусія (протягом години).

Пропонуємо такі теми для дискусії

  1. Актуальна статистика.
  2. Прогнозовані зміни у директорів ЄС RED III. 
  3. Розширення додатку 9 Директиви ЄС RED III.
  4. Можливості міждеравної торгівлі біометаном.

Завантажити програму заходу


Долучайтеся до плідної дискусії з експерткою міжнародного рівня!