Запрошуємо на UABIO Friday з експерткою, юристкою Біоенергетичної асоціації України Анною Пастух, яка вже в пʼятницю розповість про Директиву ЄС REDII та очікувані зміни до неї (REDIIІ).

  • Дата: 30 червня 2023 року
  • Час: 15:00-16:30 (за Києвом)
  • Робоча мова: українська
  • Платформа: Cisco Webex

Варто зазначити, що онлайн-семінари UABIO Fridays відбуваються за підтримки Проєкту USAID «Економічна підтримка України».

Експертка — Анна Пастух — юристка, науковиця, секретарка Правління Біоенергетичної асоціації України. Здобула освіту у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, має ступінь кандидатки юридичних наук. 

Експертка працює у команді Біоенергетичної асоціації України з 2015 року. Протягом роботи в UABIO брала участь в розробці важливого для сектору біоенергетики України законодавства, зокрема закону щодо стимулювання виробництва біометану, стимулюючого тарифу на теплову енергію з біомаси, впровадження ринку теплової енергії. 

Для участі у події необхідно зареєструватися. Реєстрація за цим посиланням: https://forms.gle/HTiwcnCfsje1FBWg8. Усі зареєстровані учасники отримають посилання для під’єднання до онлайн-семінару напередодні події.

Анна Пастух: Директива ЄС REDII та очікувані зміни до неї (REDIIІ)

У програмі

  • Презентація Анни Пастух (до 30 хвилин);
  • Дискусія (протягом години).

Пропонуємо такі теми для дискусії

  1. Прогнозовані зміни Директиви ЄС RED II (RED IIІ).
  2. Значення Додатку 9 Директиви ЄС RED II.
  3. Директива ЄС RED II та Україна. 

Завантажити програму заходу


Долучайтеся до плідної дискусії про надзвичайно актуальну тему!