Запрошуємо на онлайн-семінар UABIO Friday з досвідченим практиком, винахідником, Головою наглядової ради ТОВ «Волинь-Кальвіс» Анатолієм Понікарчуком, який вже у пʼятницю розповість про передове українське обладнання у секторі біоенергетики. Компанія «Волинь-Кальвіс» — член Біоенергетичної асоціації України та один із лідерів біоенергетичного ринку.

  • Дата: 11 серпня 2023 року
  • Час: 15:00-16:30 (за Києвом)
  • Робоча мова: українська
  • Платформа: Cisco Webex

Варто зазначити, що онлайн-семінари UABIO Fridays відбуваються за підтримки Проєкту USAID «Економічна підтримка України».

Експерт — Анатолій Понікарчук — Голова наглядової ради ТОВ «Волинь-Кальвіс», лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, голова Організації роботодавців м. Ковеля, а також Організації роботодавців підприємств машинобудівної та металообробної промисловості Волинської області.

Для участі у події необхідно зареєструватися. Реєстрація за цим посиланням: https://forms.gle/ZJm8u4ekMwjTzYeQ7. Усі зареєстровані учасники отримають посилання для під’єднання до онлайн-семінару напередодні події.

UABIO Friday з Анатолієм Понікарчуком

Досвід експерта

Анатолій Понікарчук здобув освіту у  Львівському політехнічному інституті, де і розпочав трудову діяльність. Після завершення навчання працював інженером, а потім головним зварником на Ковельському заводі сільськогосподарських машин. У 1992 році обійняв посаду технічного директора ВАТ «Ковельсільмаш». Вже у 1997 році став генеральним директором – головою правління потужного підприємства та перебував на посаді 10 років.

З 2006 року безпосередньо брав участь у створенні спільного українсько-литовського підприємства «Волинь-Кальвіс» для виробництва продукції, що працює на біовідновлювальному паливі. Зараз ця компанія є одним із передових національних виробників котлів.

З 2008 року по 2022 рік Анатолій Понікарчук очолював ТОВ «Волинь – Кальвіс», на якому організував виробництво високоякісних енергоефективних побутових та промислових котлів. Саме тут у 2010 році було освоєно лінійку промислових котлів ретортного типу з механічною подачею потужністю до 1500 кВт. А з 2016 року крок за кроком освоєно випуск котлів моделі М1 потужністю до 2500 кВт. 

У програмі

  • Презентація Анатолія Понікарчука (до 30 хвилин);
  • Дискусія (протягом години).

Пропонуємо такий план дискусії:

  1. Конструкція та експлуатаційні можливості котлів «КАЛЬВІС» з ручним завантаженням палива.
  2. Переваги котлів з механізованою подачею палива серії «КАЛЬВІС-М».
  3. Перспективи впровадження та особливості експлуатації і монтажу котлів середньої потужності серії М1.
  4. Переваги використання системи подачі палива складу «рухоме дно».

Завантажити програму заходу


Долучайтеся до плідної дискусії про надзвичайно актуальну тему!

Нагадуємо, захід проводиться у форматі “Один експерт — розгорнуті відповіді та дискусія”. Тут ви не побачите 10 експертів з виступами по 5 хвилин. Тут ми зустрічаємося для глибокої та фахової дискусії.