Запрошуємо на онлайн-семінар UABIO Friday з експерткою Катериною Постоленко — керівником  напряму Sustainability компанії Бюро Верітас Україна, провідною аудиторкою зі схеми сертифікації ISCC, експерткою з викидів ПГ. Вона детально розповість про актуальні питання щодо систем сертифікації сталості в контексті біометану.

  • Дата: 25 серпня 2023 року
  • Час: 15:00-16:30 (за Києвом)
  • Робоча мова: українська
  • Платформа: Cisco Webex

Варто зазначити, що онлайн-семінари UABIO Fridays відбуваються за підтримки Проєкту USAID «Економічна підтримка України».

Експертка — Катерина Постоленко — керівник напряму Sustainability у Бюро Верітас Україна, провідна аудиторка зі схеми сертифікації ISCC, експертка з викидів ПГ, викладачка відповідного курсу, аудиторка з верифікації викидів ПГ.

У 2009 році експертка отримала диплом магістра за спеціальністю «Екологія» в Національному університеті «Києво-Могилянська академія». З 2009 року працює в компанії Бюро Верітас Україна. До 2014 року займалась проєктами в межах механізму спільного впровадження за Кіотським протоколом, обіймаючи посаду заступниці відділу проєктів зі зміни клімату.

Для участі у події необхідно зареєструватися. Реєстрація за цим посиланням: https://forms.gle/5KUCDFqApCAnyfyf6. Усі зареєстровані учасники отримають посилання для під’єднання до онлайн-семінару напередодні події.

Катерина Постоленко: Системи сертифікації сталості в контексті біометану

Захід модеруватиме Голова правління Біоенергетичної асоціації України Георгій Гелетуха.

У програмі

  • Презентація Катерини Постоленко (до 30 хвилин);
  • Дискусія (протягом години).

Пропонуємо такий план дискусії:

  1. Розширення типів біопалива, які можливо сертифікувати згідно з Директивами RED (І, ІІ, ІІІ).
  2. Системи сертифікації сталості: RedCert, SURE, KZR INiG та ISCC.
  3. Етапи процесу сертифікації.
  4. Розрахунок викидів парникових газів в контексті біогазу/біометану.

Завантажити програму заходу


Долучайтеся до плідної дискусії про надзвичайно актуальну тему!

Нагадуємо, захід проводиться у форматі “Один експерт — розгорнуті відповіді та дискусія”. Тут ви не побачите 10 експертів з виступами по 5 хвилин. Тут ми зустрічаємося для глибокої та фахової дискусії.