Запрошуємо на онлайн-семінар UABIO Friday з Євгеном Олійником — консультантом НТЦ “Біомаса”, експертом Біоенергетичної асоціації України. Він розповість про ринок РДН та особливості роботи на РДН когенераційної установки та біогазі.

  • Дата: 8 вересня 2023 року
  • Час: 15:00-16:30 (за Києвом)
  • Робоча мова: українська
  • Платформа: Cisco Webex

Варто зазначити, що онлайн-семінари UABIO Fridays відбуваються за підтримки Проєкту USAID «Економічна підтримка України».

Експерт — Євген Олійник — провідний технічний експерт у сфері підготовки і реалізації проєктів з виробництва теплової та електричної енергії у промисловості та теплопостачанні. Здобув  освіту інженера-енергетика у Національному технічному університеті України “КПІ”, сертифікований інженер-проєктувальник, керівник проєктів.

Для участі у події необхідно зареєструватися. Реєстрація за цим посиланням: https://forms.gle/jF7q4aHgUhvpHPQQA. Усі зареєстровані учасники отримають посилання для під’єднання до онлайн-семінару напередодні події.

Євген Олійник: Нові можливості для когенераційних установок на біогазі при роботі на РДН

Захід модеруватиме Голова правління Біоенергетичної асоціації України Георгій Гелетуха.

У програмі

  • Презентація Євгена Олійника (до 30 хвилин);
  • Дискусія (протягом години).

Пропонуємо такий план дискусії:

  1. РДН. Характеристика ринку.
  2. Ціна електроенергії на РДН.
  3. Техніко-економічні показники роботи КГУ на біогазі при роботі на РДН.

Завантажити програму заходу


Долучайтеся до плідної дискусії про надзвичайно актуальну тему!

Нагадуємо, захід проводиться у форматі “Один експерт — розгорнуті відповіді та дискусія”. Тут ви не побачите 10 експертів з виступами по 5 хвилин. Тут ми зустрічаємося для глибокої та фахової дискусії.