Запрошуємо на онлайн-семінар UABIO Friday “Юридичні аспекти експорту біометану” з Максимом Сисоєвим, партнером у київському офісі Dentons. Він детально розповість про юридичні аспекти транспортування та зберігання біометану, ліцензування, податки та співпрацю з трейдерами.

  • Дата: 6 жовтня 2023 року
  • Час: 15:00-16:30 (за Києвом)
  • Робоча мова: українська
  • Платформа: Cisco Webex

Варто зазначити, що онлайн-семінари UABIO Fridays відбуваються за підтримки Проєкту USAID «Економічна підтримка України».

Експерт — Максим Сисоєв — учасник глобальної енергетичної групи Dentons, юридичний експерт Біоенергетичної асоціації України та член правління Української вітроенергетичної асоціації. Він є визнаним юридичним експертом у галузі енергетики та має значний досвід в сфері надання юридичних консультацій з питань традиційних та відновлюваних джерел енергії. 

Для участі у події необхідно зареєструватися. Реєстрація за цим посиланням: https://forms.gle/h9MUcqWckaLeW3u96. Усі зареєстровані учасники отримають посилання для під’єднання до онлайн-семінару напередодні події.

Максим Сисоєв: Юридичні аспекти експорту біометану

Захід модеруватиме Голова правління Біоенергетичної асоціації України Георгій Гелетуха.

Чому буде цікаво?

Максим регулярно консультує іноземні та місцеві українські компанії з різноманітних юридичних питань, а також надає юридичні консультації клієнтам щодо національних та міжнародних транзакцій, представляє їхні інтереси перед українськими державними органами влади. 

Від імені компанії він бере активну участь в багатьох публічних організаціях, зокрема Європейській Бізнес Асоціації (ЄБА) та Американській торгівельній палаті в Україні (АСС). Є співголовою енергетичного комітету АСС (2020-2021, 2022-2023), раніше був співголовою енергетичного комітету ЄБА Європейській Бізнес Асоціації в 2016-2018 та 2020 роках.

У програмі

  • Презентація Максима Сисоєва (до 30 хвилин);
  • Дискусія (протягом години).

Теми, які ми актуалізуємо:

  1. Умови приєднання виробників біометану до ГРМ та ГТС, транспортування та зберігання газу у газосховищах.
  2. Питання ліцензування торгівлі біометаном.
  3. Податкові та митні формальності, пов’язані з експортом біометану, а також питання його ліцензування і квотування експорту.
  4. Договірна база з європейськими трейдерами.

Завантажити програму заходу


Долучайтеся до плідної дискусії про надзвичайно актуальну тему!

Нагадуємо, захід проводиться у форматі “Один експерт — розгорнуті відповіді та дискусія”. Тут ви не побачите 10 експертів з виступами по 5 хвилин. Тут ми зустрічаємося для глибокої та фахової дискусії.