Запрошуємо на онлайн-семінар UABIO Friday “Виробництво біометану та біоетанолу групою Вітагро. Нові проєкти та перспективи розвитку” із Сергієм Савчуком, директором із розвитку та інвестицій Групи компаній Vitagro. Він розповість про довід Вітагро у реалізації біометанових проєктів, а також представить власне бачення розвитку ринків біометану та біоетанолу в Україні.

  • Дата: 20 жовтня 2023 року
  • Час: 15:00-16:30 (за Києвом)
  • Робоча мова: українська
  • Платформа: Zoom

Варто зазначити, що онлайн-семінари UABIO Fridays відбуваються за підтримки Проєкту USAID «Економічна підтримка України».

Для участі у події необхідно зареєструватися. Реєстрація за цим посиланням: https://forms.gle/q7ZLwYGQDGSftATi8. Усі зареєстровані учасники отримають посилання для під’єднання до онлайн-семінару напередодні події.

Сергій Савчук: Виробництво біометану та біоетанолу групою Вітагро. Нові проєкти та перспективи розвитку

Експертиза спікера

Сергій Савчук займає посаду директора з розвитку та інвестицій Групи компаній Vitagro з травня 2022 року. З 2019 до 2022 року був виконавчим директором ТОВ «Кліар Енерджі Груп». З 2014 до 2019 року був головою Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України.

Експерт працював на керівних посадах в TAS Group і НАК «Нафтогаз України», був радником з енергетичних питань віцепрем’єр-міністра України, заступником керівника управління енергетичної політики при Кабінеті міністрів України, заступником керівника управління енергетичної політики при Кабінеті міністрів України, начальником відділу економіки будівельного комплексу управління житлово-комунальної та будівельної політики в Міністерстві економіки України тощо. 

Нагороджений Державною премією України в галузі науки і техніки за роботу «Технології та обладнання для виробництва і споживання альтернативних видів палива» та почесною грамотою Кабінету міністрів України. 

Захід модеруватиме Голова правління Біоенергетичної асоціації України Георгій Гелетуха.

У програмі

  • Презентація Сергія Савчука (до 30 хвилин);
  • Дискусія (протягом години).

Питання, які актуалізує експерт

  1. Досвід Вітагро у розвитку біометанових проєктів.
  2. Модернізація спиртового заводу для виробництва біоетанолу та кормових добавок. 
  3. Ринки біометану та біоетанолу — експорт чи продаж в Україні?
  4. Які фактори будуть впливати на подальший розвиток біоенергетичної галузі?

Завантажити програму заходу


Долучайтеся до заходу зі спікером, який має великий і надважливий досвід у сфері енергетики!

Нагадуємо, захід проводиться у форматі “Один експерт — розгорнуті відповіді та дискусія”. Тут ви не побачите 10 експертів з виступами по 5 хвилин. Тут ми зустрічаємося для глибокої та фахової дискусії.