Запрошуємо на онлайн-семінар UABIO Friday “Монетизація викидів, збережених від виробленого біометану” із представниками компанії REX Solutions Далібором Делонгом та Катериною Дзюбою. Експерти поділяться власним досвідом реалізації ВДЕ-проєктів, а також розкажуть про принцип формування ціни біометану у залежності від особливостей національного законодавства та сировини.

  • Дата: 17 листопада 2023 року
  • Час: 15:00-16:30 (за Києвом)
  • Робочі мови: українська, англійська, російська.
  • Платформа: Zoom

Участь безоплатна. Для участі у події необхідно зареєструватися. Реєстрація за цим посиланням: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_ndfpprOeRYKExICQ1oY7ZA. Усі зареєстровані учасники отримають посилання для під’єднання до онлайн-семінару напередодні події.

Rex Solutions: Монетизація викидів збережених від виробленого біометану

Про REX Solutions

REX розшифровується як Renewable Energy eXperts. Компанія обʼєднує експертів із паливної промисловості, утилізації відходів, пластмас і банківської галузі, які мають великий досвід роботи у великих корпораціях. REX Solutions допомагає компаніям у реалізації екологічних проєктів у сферах транспорту, енергетики та екологічно чистого пластику.

Експертиза спікерів

Далібор Делонг закінчив Остравський університет за спеціальністю “економіка”, а згодом отримав ступінь MBA в Університеті Шеффілд Халлам. Свій досвід він здобув, працюючи в паливній промисловості. Займається альтернативною енергетикою з 2005 року, коли відповідав за біопаливо на посаді директора із закупівель сировини на нафтопереробному заводі Unipetrol. Згодом працював директором зі стратегії та продажів BZK Group у Польщі. З 2014 року працює незалежним експертом у сфері альтернативної енергетики та брав участь у десятках успішних проєктів у цій галузі.

Катерина Дзюба є представницею фірми REX Solutions з українського ринку. Навчалась у Донецькому національному університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Економіст підприємства»(кваліфікаційний рівень: спеціаліст з економіки підприємства). З 2018 року працювала в юридичній сфері.

У програмі

  • Презентація Далібора та Катерини (до 30 хвилин);
  • Дискусія (протягом години).

Питання, які актуалізують експерти

  1. З чого складається ціна біометану?
  2. Який є вплив національного законодавства на цю ціну?
  3. Який є вплив використаних сировин на кінцеві викиди?
  4. Як визначити передову сировину?
  5. Що зменшить викиди сліду продукту?

Долучайтеся до заходу із міжнародними експертами з великим досвідом!

Нагадуємо, захід проводиться у форматі “Один експерт — розгорнуті відповіді та дискусія”. Тут ви не побачите 10 експертів з виступами по 5 хвилин. Тут ми зустрічаємося для глибокої та фахової дискусії.