15 квітня Агентство з відновлюваної енергетики разом з UABIO в рамках виконання проєкту “Сприяння енергетичній безпеці та сталому розвитку місцевих громад в Україні” за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні провели онлайн-семінар “Сприяння енергетичній безпеці та сталому розвитку місцевих громад у Запорізькій області”.

У семінарі через онлайн-платформу та в режимі перегляду онлайн-трансляції у реальному часі загалом долучилися понад 400 учасників, серед яких представники обласної адміністрації Запорізької області та органів місцевого самоврядування (Запоріжжя, Токмак, Маріуполь, Бердянськ, Мелітополь, Пологи та ін.), громадських організацій, енерегетичних та інжинірингових підприємств, комунальних підприємств, наукових установ та ВНЗ.

Семінар організовано в межах виконання проєкту “Сприяння енергетичній безпеці та сталому розвитку місцевих громад в Україні”.  Мета проєкту – сприяти зменшенню залежності 8 областей України від викопних палив шляхом інформування про можливості впровадження ефективних технологій доступних відновлюваних джерел енергії (ВДЕ). У проєкті запланована серія семінарів з питань розвитку енергетичної незалежності місцевих громад на основі Посібника, підготовленого в рамках проєкту.

Презентації спікерів:

Програма онлайн-семінару

Відеозапис події (з таймінгом):

Матеріали всіх семінарів проєкту

Семінар організовано в межах виконання проєкту “Сприяння енергетичній безпеці та сталому розвитку місцевих громад в Україні”. Мета проєкту – сприяти зменшенню залежності 8 областей України від викопних палив шляхом інформування про можливості впровадження ефективних технологій доступних відновлюваних джерел енергії (ВДЕ). У проєкті запланована серія семінарів з питань розвитку енергетичної незалежності місцевих громад на основі Посібника, підготовленого в рамках проєкту.


За підтримки: Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні.

Дискладамація: Точка зору, відображена у виступах спікерів семінару може не співпадати з офіційною позицією уряду США