Уряди ЄС та національні уряди прагнуть використовувати вихід з кризи COVID-19 як плацдарм для досягнення нових амбіційних цілей кліматичної політики та відновлення екологічності. Враховуючи цей тренд разом із BloombergNEF команда експертів Dentons, партнери якої є членами Біоенергетичної асоціації України, підготувала оновлене видання довідника щодо правових, політичних та комерційних ініціатив у європейському секторі відновлюваних джерел енергії.

Видання 2021 року «Інвестування у джерела відновлювальної енергії в Європі» поєднує в собі ґрунтовний аналіз тенденцій ЄС та інших регіональних тенденцій та огляд змін на національних рівнях, після року безпрецедентних змін, включаючи COVID-19, Brexit, та появу водню, як основних елементів політичного ландшафту у сфері відновлюваних джерел енергії.

На рівні політики більшість держав-членів ЄС прийняли національні енергетичні та кліматичні плани, які відповідають існуючим цілям ЄС щодо скорочення викидів парникових газів до 2030 року, але для реалізації цих планів потрібно зробити ще багато, а далі ще більше, оскільки ЄС та інші переходять до прийняття більш жорстких цілей на 2030 рік, які відповідають досягненню нульових цілей до 2050 року.

Завантажуйте нове видання 2021 року довідника «Інвестування у джерела відновлювальної енергії в Європі» (англійською мовою) на сайті компанії, для того, щоб дізнатися унікальну інформацію стосовно поточних перспектив для проектів в сфері відновлювальної енергетики в 21 юрисдикції в Європі та Центральній Азії.