8 вересня у межах проєкту UABIO Fridays відбулася експертна дискусія на тему «Нові можливості для когенераційних установок на біогазі при роботі на РДН» із консультантом НТЦ “Біомаса”, експертом Біоенергетичної асоціації України Євгеном Олійником. 

Євген Олійник — провідний технічний експерт у сфері підготовки і реалізації проєктів з виробництва теплової та електричної енергії у промисловості та теплопостачанні. Здобув освіту інженера-енергетика у Національному технічному університеті України “КПІ”, сертифікований інженер-проєктувальник, керівник проєктів.

Фахівець розповів про ринок “на добу наперед”, його особливості та можливості для біоенергетичних проєктів, економіку проєктів, що працюють на РДН. Модерував захід Георгій Гелетуха.

У презентації експерт розкрив такі питання:

  1. РДН. Характеристика ринку.
  2. Ціна електроенергії на РДН.
  3. Техніко-економічні показники роботи КГУ на біогазі при роботі на РДН.

Завантажити презентацію Євгена Олійника

Онлайн-семінари UABIO Fridays відбуваються за підтримки Проєкту USAID «Економічна підтримка України».

Нагадуємо, ми запровадили формат “Один експерт — розгорнуті та чесні відповіді”. У цьому форматі UABIO Fridays ви не побачите 10 експертів з виступами по 10 хвилин та блоком запитань/відповідей на 15 хвилин. Тут ми зустрічаємося для плідної та фахової дискусії.


Дякуємо учасникам за цікаву дискусію!