11 березня Агентство з відновлюваної енергетики разом з UABIO в рамках виконання проекту “Сприяння енергетичній безпеці та сталому розвитку місцевих громад в Україні”, за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні провели онлайн-семінар “Сприяння енергетичній безпеці та сталому розвитку місцевих громад в Донецькій області”.

У семінарі через онлайн-платформу та в режимі перегляду онлайн-трансляції у реальному часі загалом долучились понад 400 учасників, серед яких представники обласної та місцевих адміністрацій Донеччини, комунальних підприємств, приватних компаній, громадських організацій, наукових установ та ВНЗ.

Семінар організовано в межах виконання проєкту “Сприяння енергетичній безпеці та сталому розвитку місцевих громад в Україні”Мета проєкту – сприяти зменшенню залежності 8 областей України від викопних палив шляхом інформування про можливості впровадження ефективних технологій доступних відновлюваних джерел енергії (ВДЕ). У проєкті запланована серія семінарів з питань розвитку енергетичної незалежності місцевих громад на основі Посібника, підготовленого в рамках проєкту.

Презентації спікерів:

Програма онлайн-семінару

Відеозапис події (з таймінгом):

Матеріали всіх семінарів проєкту


За підтримки: Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні.

Дискладамація: Точка зору, відображена у виступах спікерів семінару може не співпадати з офіційною позицією уряду США