Ми вже розповідали про початок Програми партнерства між Біоенергетичною асоціацією України та Німецькою біогазовою асоціацією (Fachverband Biogas e.V.). У межах цього проєкту юристка UABIO Анна Пастух, яка є координаторкою проєкту, відвідала офіс організації у Фрайзінгу. Вона зустрілася із представниками відділів асоціації, під час яких вони обговорили подальші напрями співпраці.

Мета проєкту — зміцнення компаній біогазового сектору в Україні та подальше сприяння розширенню використання відновлюваних джерел енергії.

Робоча поїздка до офісу Німецької біогазової асоціації у Фрайзінгу

Саме тому Німецька біогазова асоціація підтримує нас у таких сферах, як розвиток професійних управлінських структур та робочих процесів, залучення нових членів, розвиток послуг, адвокація, зв’язки з громадськістю та нетворкінг.

Ми вже плануємо організацію та участь у галузевих заходах, налагодження партнерств та розробку адвокаційної стратегії. Багато працюємо над аналізом усіх процесів в асоціації.

Крім того, у межах проєкту відбудеться навчання працівників та членів асоціацій щодо різних питань біогазового сектору. У подальшому ми повідомлятимемо про тренінги та семінари.

Також наша команда працюватиме над посиленням взаємодії між німецькими та українськими біогазовими компаніями.