Запрошуємо Вас взяти участь в онлайн-опитуванні проєкту REGATRACE, партнером якого є Біоенергетична асоціація. Це займе менше 10 хвилин Вашого часу.

Що таке проєкт REGATRACE?

REGATRACE – це інноваційний проєкт, який фінансується Європейською Комісією в рамках програми досліджень та інновацій Горизонт 2020.

Мета REGATRACE: створити ефективну торговельну систему, засновану на виробництві та торгівлі біометаном/відновлюваними газами відповідно до системи гарантій Guarantees of Origin (GoO). Ця мета буде досягнута завдяки таким фундаментальним крокам:

  • Створення європейської системи GoO для біометану/відновлюваних газів;
  • Створення національних органів, які видають сертифікати GoO та інтеграція систем GoO від різних технологій відновлюваного газу з електричними та водневими системами GoO;
  • Запровадження комплексної оцінки та стратегії мобілізації сировини та технологічної синергії;
  • Підтримки розвитку ринку біометану;
  • Поширення результатів проєкту за межами країн, де вони реалізовувалися.

Передбачається створення мережі органів видачі GoO в цільових країнах проєкту (Бельгія, Іспанія, Ірландія, Італія, Польща, Литва та Румунія) додатково до чинних національних реєстрів. Також REGATRACE підготує ґрунт для створення національних реєстрів біометану в інших країнах (Хорватія, Греція, Чехія, Латвія, Україна, Словенія та Швеція).

Яка мета опитування?

Опитування призначено для створення спільноти зацікавлених сторін навколо проєкту REGATRACE та підтримки розвитку ринку біометану в цільових та інших країнах, в яких працює проєкт. Мета опитування: думки стейкхолдерів з метою вивчення стану ринку відновлюваних газів у Європі. Опитування дасть можливість сформувати ґрунтовну оцінку основних потреб та запитів сектору в кожній країні.

Правила та умови участі

Ваша участь є добровільною, ви можете з будь-якої причини відмовитися від відповіді на будь-яке питання.

Відповіді є конфіденційними та використовуються лише для цілей проєкту REGATRACE.
Респонденти не будуть безпосередньо цитуватися у підсумковому звіті.

Почати опитування:

  1. Я виробник або потенційний виробник відновлюваного газу
  2. Я споживач або потенційний споживач відновлюваного газу