Раді повідомити про нового члена БАУ – ТОВ “Українська технологічна компанія” (УТК).

УТК – це багатогалузеве підприємство, що з 1998 року працює на ринку промислових послуг України, а також низки інших країн CША, ЄС і СНД. Чисельність компанії близько 300 працівників. Напрямки діяльності включають проектування, конструювання та виготовлення обладнання, будівництво нових, реконструкція існуючих підприємств харчової, переробної, мікробіологічної та спиртової промисловості. Зараз УТК виробляє близько тисячі найменувань промислової продукції на власному виробництві в т.ч. майже половина за іноземними ліцензіями Франції, Голландії, Ізраїлю.

Актуальною на сьогодні діяльністю УТК є будівництво об’єктів виробництва біогазу, біоетанолу, сумішевих бензинів, спирту, СО2, сушка та виробництва будь-яких видів гранул (пелет), очистка стічних вод, виробництво котельного та топкового обладнання. Кінцеві продукти, які реалізуються УТК в рамках енергозберігаючих виробництв – це: біогаз, біоетанол, ректифікований спирт, Біокорм DDGS, паливні гранули, мікробіологічні біодобрива, очищена вода.

Веб-сайт компанії: http://ukrtechcom.com/

Команда ГС “Біоенергетична асоціація України” вдячна за підтримку! Продовжуємо створення спільної платформи для співпраці на ринку біоенергетики України та забезпечення найбільш сприятливих умов ведення бізнесу для прискореного та сталого розвитку біоенергетики. Запрошуємо до членства в БАУ!