Планом робіт БАУ на 2019-2020 рр. передбачена підготовка пропозицій для нормативно-правового акту щодо надання державної підтримки та стимулювання вирощування енергетичних культур в Україні. Наразі експертами БАУ здійснюється аналіз міжнародного досвіду підтримки вирощування енергетичних культур для виокремлення найкращих практик та оцінки можливостей їх застосування в умовах України.

З метою врахування думки учасників українського ринку та розробки реальних пропозицій для надання державної підтримки, звертаємося до всіх активних учасників ринку, що мають досвід вирощування та використання енергетичних культур, з проханням надати власну оцінку існуючих бар’єрів такій діяльності та пропозиції щодо стимулювання вирощування енергетичних культур в Україні. Для цього просимо до 22 жовтня 2019 року заповнити Опитувальну Форму у форматі .doc або Онлайн Опитувальну форму

З метою обговорення отриманих внаслідок опитування результатів, БАУ заплановано проведення робочої наради. Запрошуємо учасників ринку на зазначену робочу нараду 5 листопада 2019 року о 10 год. в офіс БАУ за адресою: м. Київ, вул. Марії Капніст, 2А, оф. 126 (можливе уточнення дати та часу наради ближче до події).

За результатами обговорення та оцінки пропозицій від учасників ринку, буде підготовлена позиція БАУ щодо оптимальних заходів державної підтримки вирощування енергетичних культур та передана на розгляд Держенергоефективності з метою ініціювання запровадження державної підтримки вирощування енергетичних культур в Україні.