Раді повідомити про нового члена БАУ – ТОВ “Енерстена Україна”. Вітаємо колег із поверненням та сподіваємось на плідну співпрацю. TOB «Енерстена Україна» була заснована у 2015 році та є філією литовської групи компаній “ENERSTENA”.

Група компаній «Enerstena» — це велика група компаній, добре відома у Литві та інших країнах світу більшою мірою завдяки технологіям спалювання біомаси. У 2002 році компанія вийшла на ринок енергоносіїв та розробила власну енерготехнологію, заснувавши свій науково-дослідницький центр.

Сьогодні “ENERSTENA” пропонує своїм клієнтам найефективніші рішення у сфері виробництва енергії: проектування та виробництво котлів, конденсаційних економайзерів, печей та іншого технологічного котельного устаткування, що працює на біопаливі.

Група компаній “ENERSTENA” реалізує проекти від початку розробки концепції до завершення «під ключ» з подальшим технічним обслуговуванням.

Досвід групи компаній “ENERSTENA” в Україні включає проектування, виготовлення та установку першого в Україні економайзера після біопаливного котла. ТОВ “Енерстена Україна” також реалізовані наступні проекти:

  • Біопаливна водогрійна котельня потужністю 4 МВт з конденсаційним економайзером 1 МВт в місті Івано-Франківськ на вулиці Тролейбусній, 40А. До комплексного рішення входить система зберігання і подачі палива (дерев’яна тріска).
  • Для потреб теплової електростанції потужністю 4000 кВА на біопаливі (відходи деревини) в місті Корюківка, Чернігівської області, було поставлено топку для парового котла 18,6 т/ч з такими параметрами: 12,7 x 4,5 x 9,7 м, вагою 195 тон.
  • Для потреб районної котельні «Московська-1» по вул. Васильківська, 96 в місті Києві було встановлено конденсаційні економайзери на 3 газові котли потужністю по 8 МВт кожний.

Більше інформації про групу компаній “ENERSTENA” читайте в буклеті та на сайті компанії.

Директор ТОВ “Енерстена Україна”– Тесленко А. Б.

Команда ГС “Біоенергетична асоціація України” вдячна за підтримку! Продовжуємо створення спільної платформи для співпраці на ринку біоенергетики України та забезпечення найбільш сприятливих умов ведення бізнесу для прискореного та сталого розвитку біоенергетики. Запрошуємо до членства в БАУ!