Із радістю повідомляємо, що до нас приєднався новий член БАУ — Едуард Харчина!

Едуард Харчина – адвокат, податковий консультант. Має більш ніж 15 років досвід в галузі корпоративного та податкового права. Едуард спеціалізується на супроводі M&A, аналізі та управлінні ризиками в проектах, захисті активів та бізнесу, управлінні корпоративними конфліктами, податковому структуруванні та оптимізації, здійсненні реорганізацій, та представництві інтересів акціонерів в Наглядових радах.

Едуард є одним з співзасновників Професійної асоціації корпоративного управління, яка діє з 2009 року та є провідним експертним співтовариством у сфері корпоративного управління в Україні.

На сьогодні Едуард супроводжує низку проектів у галузі відновлюваної енергетики, зокрема будівництво фотогальванічної електричної станції.

Команда ГС “Біоенергетична асоціація України” вдячна за підтримку! Продовжуємо створення спільної платформи для співпраці на ринку біоенергетики України, забезпечення найбільш сприятливих умов ведення бізнесу, прискореного та сталого розвитку біоенергетики. Запрошуємо до членства в БАУ!