Раді повідомити про повернення до нас члена БАУ – фізичної особи: Максима Сисоєва.

Максим Сисоєв – юрист в київському офісі міжнародної юридичної фірми Dentons. Він спеціалізується на структуруванні, узгодженні і реалізації проектів в області традиційної та альтернативної енергетики. Максим має багаторічний досвід супроводу проектів з будівництва сонячних і вітрових електростанцій в Україні та отримання права на застосування «зеленого тарифу».

Максим бере активну участь в розробці законодавства в сфері альтернативних джерел енергії, а також є членом багатьох робочих груп з питань регулювання енергетичної галузі в Україні. Зокрема, він є співголовою комітету Європейської бізнес асоціації з питань нафти і газу, членом різних комітетів Американської торгової палати в Україні, міжнародної юридичної асоціації ADVOC і Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України.

Максим є юридичним експертом Біоенергетичної асоціації України, Української вітроенергетичної асоціації, Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України, а також експертом Міжнародної фінансової корпорації по «зеленому» тарифу в Україні.

Команда ГС “Біоенергетична асоціація України” вдячна за підтримку! Продовжуємо створення спільної платформи для співпраці на ринку біоенергетики України, забезпечення найбільш сприятливих умов ведення бізнесу, прискореного та сталого розвитку біоенергетики. Запрошуємо до членства в БАУ!