З приємністю повідомляємо про приєднання до нас нового члена БАУ – фізичної особи: Марини Гріцишиної.

Марина Гріцишина є Радником юридичної фірми “Саєнко Харенко” та спеціалізується на проектах відновлюваної енергетики, енергетичних ринках та вирішенні спорів в енергетичному секторі.

Відповідаючи за надання юридичної підтримки комплексним проектам у секторі відновлюваних джерел енергії, Марина Гріцишина має великий досвід розробки та узгодження широкого спектру договорів, у тому числі договорів про постачання та встановлення вітрових турбін, договорів “під ключ” (у тому числі, EPC за формами FIDIC), сервісних договорів і ведення повторних переговорів щодо існуючих контрактів. Вона має досвід підтримки всіх юридичних питань, пов’язаних з будівництвом проектів відновлюваної енергетики.

Марина мала великий досвід судового захисту відновлюваних проектів в Україні та інтересів інвесторів. Марина представляла інтереси найбільшого в країні виробника ВДЕ в суперечках з регулятором енергетичного ринку щодо неузгодженості і зниження “зеленого” тарифу. Вона також брала участь у вирішенні спорів, пов’язаних із підключенням проектів ВДЕ до мережі.

Докладніше: https://www.linkedin.com/in/gritsyshina/

Команда ГС “Біоенергетична асоціація України” вдячна за підтримку! Продовжуємо створення спільної платформи для співпраці на ринку біоенергетики України, забезпечення найбільш сприятливих умов ведення бізнесу, прискореного та сталого розвитку біоенергетики. Запрошуємо до членства в БАУ!