Вітаємо ПП “Брикетуючі технології”, м. Бердичів зі вступом до Біоенергетичної асоціації України!

ПП “Брикетуючі технології” заснована у 2002 році та спеціалізується на металообробці. Починаючи з 2007 р. підприємство зробило акцент на виробництві ударно механічних пресів, сушильного обладнання, подрібнюючого устаткування. Місія ПП “Брикетуючі технології” – забезпечити переробку відходів деревообробних підприємств, підприємств які переробляють насіння соняшнику, гречку, рис, відходи елеватора а також відходи меблевих фабрик (МДФ, ДВП), для отримання ліквідної високо рентабельної продукції з відходів. Завданням підприємства є випуск конкурентного, надійного в експлуатації, легкого в процесі обслуговування, доступного за ціною обладнання.

ПП “Брикетуючі технології” постійно проводить роботи із вдосконалення конструкції, підвищення продуктивності, довговічності устаткування.

Підприємство має власні виробничі приміщення, загальною площею 2300 кв. м та більше 40 найменувань власного металообробного обладнання, що дає можливість виробляти продукцію на власних виробничих потужностях.

Команда ГС “Біоенергетична асоціація України” вдячна за підтримку! Продовжуємо створення спільної платформи для співпраці на ринку біоенергетики України, забезпечення найбільш сприятливих умов ведення бізнесу, прискореного та сталого розвитку біоенергетики. Запрошуємо до членства в БАУ!