Вітаємо у команді UABIO нового члена – компанію Goodvalley Ukraine!

Пишаємося, що із нами в команді потужні гравці ринку!

Гудвеллі Україна (Goodvalley Ukraine) — українська сільськогосподарська компанія із данськими інвестиціями. Крім того, має сестринську компанію сільськогосподарського підприємства Poldanor SA у Польщі. Загалом власники компанії працюють на території Данії, Польщі та інших країн Північної Європи.

Компанія має близько  19 000 га земельних угідь. Робить колосальний внесок у розвиток місцевої економіки  за рахунок рослинництва і тваринництва, а також має біоенергетичні обʼєкти. Ще у 2014 році розпочав роботу біогазовий завод компанії. 

Історія Goodvalley Ukraine

Компанія заснована у 2004 році у с. Копанки неподалік міста Калуш Івано-Франківської області.  Вже у 2006 році було запущене власне виробництво комбікормів. А у 2014 році відкрито перший біогазовий завод «Даноші». У 2018 році компанія «Даноша» змінила назву на «Гудвеллі Україна» (Goodvalley Ukraine).

Goodvalley

Цінності компанії

Компанія «Goodvalley» була заснована в 1980-му році данським фермером Томом Аксельґаардом, який мав на меті змінити підходи у сільському господарстві та зменшити негативний вплив на довкілля. Так, компанія зайнялася виробництвом високоякісних продуктів харчування без шкоди природі.
Базуючись на відповідальному підході до аграрного виробництва з мінімальним впливом на навколишнє середовище компанія сповідує принцип «з поля до столу».

Сфери діяльності компанії

Рослинництво

Головні зернові — пшениця, тритикале, ріпак, жито та маїс.

Тваринництво

Компанія вирощує свиней на данському генетичному матеріалі, забезпечуючи український ринок десятками тонн якісної свинини. Має понад 14 000 голів.

Компанія співпрацює з м’ясопереробними підприємствами різних областей.

Виробництво біогазу

Біогазовий завод розпочав роботу у 2014 році, на повну потужність вийшов у 2016 році. Проте у 2015 році він вже забезпечував енергією 7 свинокомплексів із загальним поголів’ям 14 000 свиноматок. Компанія планує розширювати біогазовий напрям.

Радимо відвідати сайт Goodvalley Ukraine та слідкувати за новинами на офіційних сторінках Goodvalley Ukraine в соціальних мережах.


Долучайтеся до команди фахівців та лідерів ринку! Розвиваймо біоенергетику разом!

Як стати членом UABIO, дізнавайтеся тут.

Зробимо енергію зеленою!