2 червня відбулася цікава та плідна дискусія на тему «Виробництво і перспективи біометану в ЄС» із Генеральною секретаркою Європейської біогазової Асоціації Джулією Канчіан у межах проєкту UABIO Fridays

Експертка розуміється на формуванні та запровадженні сталих підходів, енергетичних питаннях і трансформації транспортного сектору, а також співпрацювала з Європейськими торговельними асоціаціями у секторах біодизеля, кольорових металів та гідроенергетики в Брюсселі.

До приєднання до команди EBA у 2022 році Джулія Канчіан очолювала напрям стратегічної адвокації у Європейській біоенергетичні асоціації (Bioenergy Europe), координувала звітність та організацію кількох робочих груп. Також експертка має ступінь магістра міжнародних відносин Римського університету та ступінь магістра європейських справ Вільного університету Брюсселя.

Презентація міжнародної експертки ґрунтувалася на таких темах:

  • Актуальна статистика.
  • Прогнозовані зміни у директорів ЄС RED III. 
  • Розширення додатку 9 Директиви ЄС RED III.
  • Можливості міждеравної торгівлі біометаном.

Завантажити презентацію Джулії Канчіан

Онлайн-семінари UABIO Fridays відбуваються за підтримки Проєкту USAID «Економічна підтримка України».

Нагадуємо, ми запровадили формат “Один експерт — розгорнуті та чесні відповіді”. У цьому форматі UABIO Fridays ви не побачите 10 експертів з виступами по 10 хвилин та блоком запитань/відповідей на 15 хвилин. Тут ми зустрічаємося для плідної та фахової дискусії.


Дякуємо учасникам за цікаву дискусію!