Вітаємо у команді UABIO нового члена – Регіональну газову компанію (РГК)!

Вже декілька років Біоенергетична асоціація України активно співпрацює з компанією над розвитком біометанових проєктів. Ми пишаємося дружбою і співпрацею. Віримо, що невдовзі український біометан постачатиметься в мережу!

РГК

Так, це саме та компанія, яка збудувала перший повністю автоматизований Метрологічний центр Україні. А також відкрила завод з виробництва інноваційного газового обладнання у Дніпрі. Вони відкривають освітні центри і мають серйозну дослідницьку базу

РГК — виробничо-технологічна компанія, яка спеціалізується на операційних, виробничих, інжинірингових та R&D рішеннях для газорозподілу. Проєктні центри, виробничі потужності та логістична мережа РГК забезпечують сучасним обладнанням потреби української газової інфраструктури та інтегровані з глобальними ринками.

Під брендом РГК працює 20 операторів газорозподільних мереж (ГРМ), які обслуговують 250 тис. км газових мереж та надають якісний сервіс 8 млн. клієнтів в Україні.

Основні напрями роботи компанії

Газорозподіл

РГК розподіляє мільйони кубометрів газу, щоденно обслуговує сотні тисяч кілометрів газопроводів та десятки тисяч регулюючих пунктів.

Інжиніринг

Компанія працює над оптимізацією газорозподільних систем, щоб їх потужність та можливості доставки чистої енергії відповідали потребам споживачів. За допомогою програмних комплексів та професійного досвіду створюють цифрові моделі із новою архітектурою мереж. Так формується збалансована програма редизайну газорозподільних систем, розрахованих на роботу із воднем та біометаном із мінімальними технологічними та експлуатаційними витратами.

Розвиток індустрії

РГК запускає нові технологічні, виробничі та навчальні проєкти для впровадження інноваційних рішень, що підвищують ефективність та безпеку систем газорозподілу.

Перехід на чисту енергію

Компанія досліджує вплив водню та біогазів на газові мережі для підготовки редизайну газорозподільної системи країни, який дозволить використовувати нові, чисті види енергії.

Відвідайте сайт компанії, щоб дізнатися більше!


Запрошуємо до нашої команди! Ми об’єднуємо зусилля для розвитку біоенергетики та посилення позицій ВДЕ в Україні.

Зробимо енергію зеленою!