Дата: 2 червня 2022 року
Час: 15:30-18:00

Робоча мова: англійська.

Для участі у події необхідно зареєструватися. Реєстрація за цим посиланням: https://form.jotform.com/221222785656358. Усі зареєстровані учасники отримають посилання для під’єднання до онлайн-конференції напередодні події.

Запрошуємо Вас відвідати онлайн-конференцію проєкту AgroBioHeat та Bioenergy Europe (Європейська біоенергетична асоціація) «Агробіомаса: аграрне рішення у зеленій трансформації». 

У програмі передбачений виступ голови правління Біоенергетичної асоціації України Георгія Гелетухи. Спікер розповість про український досвід використання агробіомаси та її потенціал як джерела енергії, а також про розвиток біоенергетики в Україні загалом і прогнози на майбутнє. Георгій Гелетуха представить результати проєкту AgroBioHeat, презентує проєкти-криголами та інформаційні матеріали, напрацьовані у процесі.

Агробіомаса: аграрне рішення у зеленій трансформації

Завантажити програму заходу 


Проєкт AgroBioHeat «Сприяння впровадженню систем опалення на агробіомасі у сільських регіонах Європи» спрямований на масове розгортання вдосконалених і готових ринкових рішень для систем опалення, що працюють на агробіомасі в Європі.

Агробіомаса є великим недостатньо використаним місцевим ресурсом, який може допомогти в досягненні європейських енергетичних і кліматичних цілей, одночасно сприяючи розвитку сільських територій та економіки замкненого циклу.

Bioenergy Europe є рупором європейської біоенергетики. Її діяльність спрямована на розвиток сталого ринку біоенергетики, що базується на справедливих умовах ведення бізнесу. Біоенергетична асоціація України є повноправним членом Bioenergy Europe.


Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу eu.png

Цей проєкт  отримав фінансування від програми досліджень та інновацій Європейського Союзу “Горизонт 2020” за грантовою угодою № 818369