Запрошуємо на онлайн-семінар UABIO Friday “Сталі рішення з оброблення анаеробно збродженого мулу (дигестату)” із технологом, операційним директором Esmil Process Systems Ltd. Олексієм Мясоєдовим. Експерт розповість про технології оброблення збродженого мулу, процеси нульового скидання, а також підвищення економічної рентабельності підприємств.

  • Дата: 12 липня 2024 року
  • Час: 15:00-16:30 (за Києвом)
  • Робоча мова: українська
  • Платформа: Zoom

Участь безоплатна. Для участі у події необхідно зареєструватися. Реєстрація за цим посиланням: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_kcwANV9qSFm4jrTI2sWXhQ. Усі зареєстровані учасники отримають посилання для під’єднання до онлайн-семінару та нагадування напередодні.

Олексій Мясоєдов: Сталі рішення з оброблення анаеробно збродженого мулу (дигестату)

Експертиза спікера

Олексій Мясоєдов є технологом, операційним директором компанії Esmil Process Systems Ltd. Магістр хімії з 12-річним досвідом роботи у галузі досліджень та впроваджень технологій очищення стічних вод та оброблення осаду, автор наукових, науково-практичних статей та тез.

Про Esmil Group

Група Esmil – це міжнародна компанія з майже 30-річним досвідом, що спеціалізується на виробництві обладнання для очищення стічних вод та зневоднення осаду.

Виробничі потужності компанії розташовані в Україні (Харків, Чернівці), Польщі та США. Інжинірингова компанія базується у Сполученому Королівстві.

Esmil Group постачає інноваційні рішення для промислових та муніципальних підприємств, спрямовані на сталий розвиток та захист довкілля.

У програмі

  • Презентація Олексія Мясоєдова (до 30 хвилин); 
  • Дискусія (протягом години).

Питання, які актуалізує експерт

  1. Огляд технологій оброблення збродженого мулу.
  2. Сталі рішення та впровадження процесів нульового скидання.
  3. Підвищення економічної рентабельності підприємства за рахунок зменшення поточних витрат та отримання вартісних побічних продуктів.
  4. Огляд практичних кейсів та варіантів реалізацій рішень.

До зустрічі на заході!

Нагадуємо, захід проводиться у форматі “Один експерт — розгорнуті відповіді та дискусія”. Тут ви не побачите 10 експертів з виступами по 5 хвилин. Тут ми зустрічаємося для глибокої та фахової дискусії.