Вітаємо у команді UABIO нового члена – юридичну компанію «СіЕмЕс Камерон МакКенна ЕлЕлСі».

UABIO_newparnter_CMS_ua

CMS – одна з 10 найбільших міжнародних юридичних фірм, яка пропонує бізнес-орієнтовані консультації як на національних ринках, так і в міжюрисдикційних транзакціях. Компанія заснована у 1999 році та має офіси у 45 країнах світу (75 містах), зокрема в Україні. Це 80 офісів, у яких працює понад 8 000 осіб; понад 5 000 юристів та понад 1 100 партнерів.

Місія компанії — надання юридичних послуг з розумінням специфіки конкретного регіону чи країни і одночасно застосуванням найкращих світових практик та глобальних тенденцій.

Світ вимагає швидких і збалансованих рішень для декарбонізації, одне із яких, безперечно, — біоенергетика. Радіємо, що у цей процес вже залучені не тільки представники енергетичніх галузей, а й дотичні гравці ринку.

«У світі змін, що постійно прискорюються, де технології стають все більш важливими для формування глобальних стратегій, наші чіткі, орієнтовані на бізнес поради допомагають як великим, так і малим клієнтам впевнено дивитися в майбутнє», — ідеться на сайті компанії, яка об’єднує ТОП-юристів усього світу.

Галузеві групи CMS в паливно-енергетичного комплексі є лідерами в галузі в багатьох країнах Європи. В Україні юристи CMS, що практикують право в цій галузі, в даний час очолюють рейтинги юристів в ПЕК та отримали високе визнання в рейтингах юридичних довідників Chambers Europe (за 2012–2021 роки), Legal 500 (за 2015–2021 роки) та Українські юридичні фірми (за 2009–2020 роки).

CMS Україна було відзначено Chambers Europe, провідним міжнародним юридичним довідником в Європі, за її високі досягнення в галузі Паливно-енергетичного комплексу та природних ресурсів та названо єдиною юридичною фірмою Рівня 1 в цій галузі. Віталій Радченко, партнер Практики в галузі ПЕК та реалізації проектів і страхування, названий юристом Рівня 1 в галузі Паливно-енергетичного комплексу та природних ресурсів для України та характеризується клієнтами як юрист, що «надзвичайно добре розуміється на питаннях українського паливно-енергетичного комплексу», демонструє «високу оперативність» та є «визначною постаттю в галузі енергетичного права в Україні».

Крім того, Марина Ільчук – радник, та Володимир Кольвах – старший юрист групи Проектування, постачання та будівництво, включені до рейтингу в галузі Паливно-енергетичного комплексу: Марина Ільчук зазначена як рекомендований юрист у юридичному довіднику Chambers Europe, де один з клієнтів відзначає, що «Вона завжди знає про всі зміни, вона розуміє, як вони впливають на бізнес»; а Володимира Кольваха названо перспективним юристом в юридичному довіднику Legal 500 за 2021 рік, де клієнти відзначають, що він «відомий рішеннями по суті та порадами, що ґрунтуються на його професійному досвіді».

Більше про компанію читайте на корпоративному сайті


Запрошуємо до нашої команди! Ми об’єднуємо зусилля для розвитку біоенергетики та посилення позицій ВДЕ в Україні.

Зробимо енергію зеленою!