Вітаємо у команді UABIO нового члена – ECO FUEL TRADING SA!

Раді повідомити, що тепер у складі Біоенергетичної асоціації України компанія ECO FUEL TRADING SA.

CO FUEL TRADING SA

На сьогодні ECO FUEL TRADING SA, яка є акредитованою компанією із закупівлі, зберігання та розподілу нафтопродуктів, планує використання своїх логістичних потужностей у секторі ВДЕ. Символічно, що компанії з бекграундом у торгівлі нафтопродуктами планують займатися ВДЕ і вступають в Біоенергетичну асоціацію України.

Наразі компанія зацікавлена у закупівлі в Україні біоетанолу, біодизелю і потенційно біометану з подальшим експортом у країни ЄС.

Про компанію

Eco Fuel FZE було засновано в 2009 році у результаті укрупнення паливного відділу логістичної компанії, а її торговий офіс, Eco Fuel Trading SA, був створений у 2013 році, внаслідок цього була утворена Eco Fuel Group. Компанія має понад 10 років досвіду у постачанні палива, а також комплексного обслуговування клієнтів у логістичні непрості регіони Центральної Азії, Африки, Середземноморського басейну.

Eco Fuel Trading SA є трейдинговим підрозділом Eco Fuel Group в Женеві, в якому працює команда трейдерів, що мають великий досвід міжнародної торгівлі, а також команда ефективного персоналу, включаючи логістів і фінансових спеціалістів. Компанія відповідає за хеджування (управління ризиками), пошук вантажів і логістику для всіх компаній групи.

Eco Fuel Trading SA працює в Європі та в Західній і Східній Африці, а також постійно розширює свою присутність. На українському ринку компанія представлена з 2021 року.

Долучайтеся до команди фахівців та лідерів ринку! Розвиваймо біоенергетику разом! Як стати членом UABIO, дізнавайтеся тут.


Долучайтеся до команди фахівців та лідерів ринку! Розвиваймо біоенергетику разом!

Зробимо енергію зеленою!