Вітаємо у команді UABIO нового члена – міжнародну компанію Unconventional Gas Solutions (UGS)!

Раді повідомити, що тепер у складі Біоенергетичної асоціації України велика міжнародна компанія – Unconventional Gas Solutions (UGS).

Unconventional Gas Solutions (UGS)

Про компанію

UGS була заснована у 2013 році групою інженерів і вчених з великим досвідом розробки спеціалізованих мембран для виробництва і обробки газу. Компанія пропонує інноваційні рішення для традиційних енергетичних компаній.

За майже 10 років діяльності UGS значно розширила виробництво від компактних систем обробки газу для комунальних підприємств на свердловинах до повноцінного постачальника систем і установок для повного спектру газогенерації та обробки газу в різних галузях промисловості по всьому світу.

UGS є одним із лідерів галузі, що пропонує рішення для енергетичного переходу. 

Команда UGS Europe — це великий досвід, інноваційні технології, операційна точність, глибокі галузеві знання і практичний досвід у газорозділенні, а також клієнтоорієнтованість.

ВДЕ-проєкт

У 2021 році компанія запустила Verdant Process Systems (VPS), щоб зосередити технологічні рішення та інженерний досвід у сфері відновлюваної енергетики.

Місія VPS — бути провідним постачальником безпечних і надійних систем переробки газу для енергетичного переходу.

Фахівці UGS Europe здійснюють повний цикл розробки та проєктування систем модернізації біогазу:

  • установки комплексної модернізації біогазу;
  • пакети попередньої обробки;
  • кормові та компресорні установки.

Повний цикл обробки та модернізації газу: від метантенка чи звалища до підключення до трубопроводу. Передбачене видалення H2S, стиснення, видалення ЛОС/силоксану, азоту, кисню, а також постачання всіх елементів керування, приладів та трубопроводів.

Радимо відвідати сайт компанії: https://ugs.solutions.


Запрошуємо до нашої команди! Ми об’єднуємо зусилля для розвитку біоенергетики та посилення позицій ВДЕ в Україні.

Зробимо енергію зеленою!