Вітаємо у команді UABIO нового члена – компанію PRO-ENERGY!

Раді повідомити, що тепер у складі Біоенергетичної асоціації України потужна українська компанія PRO-ENERGY.

Компанія Pro-Energy

Про компанію

Компанія Pro-Energy була заснована у 2014 році та надає інжинірингові та консалтингові послуги для міжнародних проєктів в Україні та за кордоном. Якщо вам потрібні оптимальні рішення у сферах енергоефективності, відновлюваної енергетики та водоочистки, радимо зберегти цю інформацію.

Компанія реалізовує проєкти «під ключ» у галузях енергоефективності, обробки біомаси, біогазу, промислового водоочищення та централізованого теплопостачання як на локальному, так і міжнародному рівнях.

Pro-Energy є надійним партнером провідних європейських постачальників рішень для муніципального сектору, промисловості, сільського господарства та енергетики. А тому пропонує тільки найкращі технології і досвід. Дяльність Pro-Energy засована на міжнародних стандартах, тому компанія співпрацює з такими міжнародними фінансовими установами як ЄБРР, Світовий Банк, НЕФКО та іншими.

Pro-Energy має досвідчених та висококваліфікованих інженерів і фахівців з багаторічним досвідом роботи у питаннях управління проєктами, відновлюваної енергетики, теплопостачання та екології.

Послуги

  • Девелопмент проєктів та супровід із залученням фінансування.
  • Розробка ТЕО та бізнес-планів.
  • Інжиніринг та підготовка проєктно-кошторисної документації.
  • Підбір і постачання обладнання.
  • Управління проєктами у ролі служби замовника або ЕРСМ (Е — інжиррінг, Р — організація закупівель, С — контроль за будівництвом, М — менеджмент проєкту)

Радимо відвідати сайт компанії: https://www.pro-energy.com.ua/uk/.


Запрошуємо до нашої команди! Ми об’єднуємо зусилля для розвитку біоенергетики та посилення позицій ВДЕ в Україні.

Зробимо енергію зеленою!