Вітаємо у команді UABIO нового члена – компанію “КАЛІПСО БІОГАЗ”, яка є активом групи компаній CALIPSO.

Група компаній CALIPSO працює у сільськогосподарській галузі понад 10 років і має понад 12 тисяч гектарів землі в трьох областях України: Чернігівській, Сумській, Полтавській.

Міжнародна компанія вибудовує свою діяльність на основі синергії сільського господарства, відновлюваних джерел енергії та людського ресурсу. Саме напрям відновлюваної енергетики представляє «КАЛІПСО БІОГАЗ» – актив CALIPSO, який було створено у 2019 році.

Напрям відновлюваної енергетики для нас принципово важливий, адже з позиції сталого розвитку береже довкілля, виробляє «зелену» енергію й органічні добрива, а також створює нові можливості для розвитку громад.

КАЛІПСО БІОГАЗ

Діяльність

На сьогодні «КАЛІПСО БІОГАЗ» вже завершує будівництво біогазового комплексу потужністю 3 МВт у Чернігівській області. Будівництво ведеться на двох гектарах землі.

Про проєкт

Біогазовий комплекс дві когенераційні установки провідних німецьких та голландських виробників. Сировиною для виробництва біогазу буде силос кукурудзи. Комплекс вироблятиме, крім електроенергії, органічні добрива (дигестат).

У майбутньому компанія розглядає можливості будівництва аналогічного біогазового комплексу у Сумській області.

Більше про компанію та втілені проєкти читайте на сайті компанії.


Запрошуємо до нашої команди! Ми об’єднуємо зусилля для розвитку біоенергетики та посилення позицій ВДЕ в Україні.

Зробимо енергію зеленою!