Вітаємо у команді UABIO нового члена – компанію VITAGRO ENERGY!

Раді повідомити, що тепер у складі Біоенергетичної асоціації України велика українська агрокомпанія VITAGRO ENERGY.

VITAGRO ENERGY

Про компанію

Історія Групи компаній VITAGRO починається зі створення в 1999 році приватного підприємства «Промислова компанія», яке на першому етапі своєї діяльності займалося торгівлею паливно-мастильними матеріалами.

Сьогодні – це великий аграрний холдинг, який охоплює рослинництво, свинарство, виробництво молока, виробництво кормів, засобів захисту рослин. Відносно новим напрямком являється діяльність у сфері відновлюваних джерел енергії. 

У 2018 році група прийняла рішення інвестувати у проєкти сонячної енергетики. За три роки були побудовані 4 сонячні електростанції загальною потужністю 15,6 МВт в Хмельницькій області. Ці об’єкти дали нове життя закинутим територіям в сільській місцевості і створили понад 20 робочих місць.

VITAGRO ENERGY

У 2021 році VITAGRO ENERGY ухвалила рішення розвиватись в секторі біоенергетики, створюючи синергетичний ефект з аграрним бізнесом. У 2022 році компанія розпочала будівництво «з нуля» проекту з виробництва біометану плановою потужністю 3 млн кубів в рік та викупила на аукціоні спиртзавод з метою його реконструкції та виробництва біоетанолу.

️VITAGRO ENERGY є девелопером проєктів у сфері альтернативної енергетики. Компанія розробляє «під ключ», будує та управляє енергетичними активами.

Стратегічний фокус на найближчі 3 роки – розвиток проєктів з виробництва біометану, біоетанолу, інших альтернативних видів палива.

Радимо відвідати сайт компанії: https://vitagro.com.ua.


Запрошуємо до нашої команди! Ми об’єднуємо зусилля для розвитку біоенергетики та посилення позицій ВДЕ в Україні.

Зробимо енергію зеленою!