4 листопада відбулася онлайн-дискусія із Марцеліною Голембєвскою, експерткою енергетичних ринків ЄС та Східної Європи, аналітикинею з академічним досвідом, яка працювала на такі компанії як ДТЕК та Польську нафтогазову компанію PGNiG.

У межах заходу на тему “Перспективи біометану в ЄС за рік після проєкту Hydrogen and decarbonised gas market package” експертка розповіла про свій досвід, а потім відбулася жвава дискусія.

Профілем експертки є підтримка компаній у їхніх зусиллях щодо розвитку бізнесу за допомогою досвіду усфері регулювання.

З 2018 по 2022 рік працювала експерткою ДТЕК (Київ, Україна). Раніше була експерткою Польської нафтогазової компанії PGNiG (Варшава; 2008-2017).

Закінчила Варшавський університет (University of Warsaw) та Варшавську школу економіки (Warsaw School of Economics).

Крім того, Марцеліна Голембєвска підвищила свою кваліфікацію, закінчивши курси із питань клімату та зеленої трансформації Флорентійської школи регулювання (Florence School of Regulation).Долучайтеся! Запитання ми передаємо спікерці одразу

Теми, актуалізовані під час події

  1. Розвиток біометану у ЄС.
  2. Вимоги до біометану для його експорту з Украіни у ЄС.
  3. Юридичні аспекти сертифікації і видачі гарантій походження для біометану.
  4. Виробництво біоетанолу в ЄС і світі.

Нагадуємо, ми запровадили формат “Один експерт — розгорнуті та чесні відповіді”. У цьому форматі UABIO Fridays ви не побачите 10 експертів з виступами по 10 хвилин та блоком запитань/відповідей на 15 хвилин. Тут ми зустрічаємося для плідної та фахової дискусії.


Дякуємо учасникам за плідну дискусію!