Вітаємо у команді UABIO нового члена – Теофіпольську енергетичну компанію!

Раді повідомити, що тепер у складі Біоенергетичної асоціації України Теофіпольська енергетична компанія.

Теофіпольська енергетична компанія побудувала і експлуатує біогазовий комплекс загальною потужністю 26 МВт(ел.).Варто зазначити, що компанія є лідером в Україні з виробництва біогазу. Завод компанії — один із найбільших комплексів у Європі. Виробляється 107 410 м3 біогазу на добу.

У планах — виробляти біометан. У компанії вже працюють над конвертацією біогазового заводу у біометановий продуктивністю 6000 м3 біометану/годину.

Також компанія побудувала і експлуатує сучасний біоетанольний завод та експортує вироблений біоетанол у країни ЄС.

Інформація про компанію

Основним видом діяльності ТОВ «Теофіпольська енергетична компанія» є виробництво електроенергії.

Теофіпольська енергетична компанія входить до складу групи компаній «Україна 2001», яка займається вирощуванням зернових і технічних сільськогосподарських культур, розведенням свиней і великої рогатої худоби, переробкою цукрового буряка і виробництвом цукру. Ідея переробки цукрового жому, з подальшим виробленням електроенергії виникла у 2010 році. Реалізовані приклади в Європі і в світі вказували на можливості і вигоди утилізації відходів.

У 2017 році побудували першу чергу Теофіпольського біогазового комплексу потужністю 5,1 МВт(ел). У червні 2018 року, розпочала роботу 2-га черга біогазового комплексу потужністю 10,5 МВт(ел). У подальшому були реалізовані 3-тя і 4-та черги, потужністю 6 МВт(ел) і 4,5 МВт(ел) відповідно.

Радіємо, що UABIO розширюється!


Долучайтеся до команди фахівців та лідерів ринку! Розвиваймо біоенергетику разом!

Зробимо енергію зеленою!