Вітаємо у команді UABIO нового члена – німецьку передову інноваційну компанію Vogelsang GmbH & Co. KG!

Компанія, що на ринку вже понад 90 років, розробляє передові технології для сільськогосподарської техніки, біогазової промисловості, промисловості, транспорту та стічних вод. Вона є визнаним лідером у галузі інновацій, що підтверджує велика кількість нагород.

vogelsang

У портфелі багато розробок Vogelsang у галузі виробництва насосів, мацерації, розподілу та біогазових технологій, які сьогодні є провідними продуктами на світовому ринку.

Vogelsang забезпечує найвищу якість виробництва завдяки своїм дослідженням, розробкам і виробництву в Німеччині. Як міжнародна компанія Vogelsang також керує виробничими центрами в країні та за кордоном. Постійно зростає кількість дочірніх підприємств і представництв компанії, які працюють по всьому світу. Наразі працює понад 25 офісів.

Сталий підхід

Асортимент продукції базується на сталих технологіях, таких як біогаз, переробка та очищення стічних вод. Одним із таких прикладів є розроблена вакуумна система утилізації.

Мета компанії — виготовляти міцну та довговічну продукцію з використанням екологічно чистих виробничих процесів. Це вдається завдяки найсучаснішим системам сонячної енергії, енергозберігаючим технологіям кондиціонування повітря та впровадженню заходів з рекуперації енергії на виробничих потужностях.

Корпоративна соціальна відповідальність компанії

У 2009 році заснували фонд Vogelsang. Капітал сягає 200 000 євро. Метою фонду є підтримка спорту, освіти, досліджень і науки, благодійності, а також підтримка мистецтва і культури, захист навколишнього середовища, допомога молоді та літнім людям і запобігання злочинності.

Відвідайте сайт компанії, щоб дізнатися більше!


Запрошуємо до нашої команди! Ми об’єднуємо зусилля для розвитку біоенергетики та посилення позицій ВДЕ в Україні.

Зробимо енергію зеленою!