27 вересня в межах AgroEnergyDAY 2021 у Міжнародному виставковому центрі відбулася четверта міжнародна конференція біоенергетичних технологій та альтернативної енергетики в агробізнесі “Біоенергетика в Агрокомплексі: актуальні технології в сучасних реаліях, практичні кейси”.

AgroEnergyDAY 2021 – міжнародна інтерактивна платформа енергоефективності, біоенергетичних технологій та альтернативної енергетики в агробізнесі. Вчетверте захід відбувся в рамках міжнародної виставки ефективних технологій для агробізнесу «АгроКомплекс 2021», яка тривала протягом 27-29 жовтня. Безперечно, AgroEnergyDAY 2021 – ефективний комунікаційний інструмент у сфері енергоефективних технологій та дає можливість консолідувати представників агробізнесу.

У межах агровиставки був представлений стенд Біоенергетичної асоціації України, відповідно усі учасники мали змогу ознайомитися з проєктами UABIO та основними векторами діяльності.

AgroEnergyDay 2021
AgroEnergyDay 2021

Насичена програма конференції об’єднала експертів у сфері біоенергетики. Подія стала комунікаційним майданчиком щодо питань виробництва біогазу та біометану; вирощування енергетичних культур; виробництва енергії з агробіомаси; енергосховищ; публічно-приватного партнерства в агросекторі; загальної стратегії розвитку біоенергетики в Україні та кореляція цього процесу з європейським вектором.

AgroEnergyDay 2021
AgroEnergyDay 2021

Презентації спікерів:

AgroEnergyDay 2021
AgroEnergyDay 2021

Відеозапис події:


Біоенергетична асоціація України є партнером події AgroEnergyDAY.